Édes sült kalács mangós Milli High Protein Krémtúróval

Receptünkhöz használt Milli termék:


Hozzávalók 3 adaghoz

  • 1 db teljes kiőrlésű kalács
  • 2 db tojás
  • 100 ml tej
  • 1 ek eritrit
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 1/2 tk vanília őrlemény
  • 30 g vaj
  • 1 db vaníliás Milli High Protein Krémtúró

Elkészítés

A reggelim elkészítéséhez teljes kiőrlésű kalácsot használtam, amit édesítővel készítettem el.

A tojásokat felvertem, édesítővel, fahéjjal és vaníliával ízesítettem. Majd egy kisebb kocka vajon, oldalanként 2-3 percig sütöttem a tojásba forgatott, vékony szeletekre vágott kalácsot. Amikor kihűlt, mangós Milli High Protein Krémtúróval tálaltam. 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Fedezd fel a többi
Milli receptet is