Édes sült kalács mangós Milli High Protein Krémtúróval
Receptünkhöz használt Milli termék:



Hozzávalók 3 adaghoz
- 1 db teljes kiőrlésű kalács
- 2 db tojás
- 100 ml tej
- 1 ek eritrit
- 1 tk őrölt fahéj
- 1/2 tk vanília őrlemény
- 30 g vaj
- 1 db vaníliás Milli High Protein Krémtúró
Elkészítés
A reggelim elkészítéséhez teljes kiőrlésű kalácsot használtam, amit édesítővel készítettem el.
A tojásokat felvertem, édesítővel, fahéjjal és vaníliával ízesítettem. Majd egy kisebb kocka vajon, oldalanként 2-3 percig sütöttem a tojásba forgatott, vékony szeletekre vágott kalácsot. Amikor kihűlt, mangós Milli High Protein Krémtúróval tálaltam.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!