Citromos-tejszínes csirkemell spárgával

Receptünkhöz használt Milli termék:


Hozzávalók

  • 400 g csirkemell
  • 500 g zöld spárga
  • 2 tk vaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 2 dl Milli főzőtejszín
  • Pici citromlé
  • 2 ek olíva olaj
  • Só, bors
  • Chili pehely

Elkészítés

Csirkemellet fűszereztem sóval, borssal , elősütöttem, majd egy hőálló tálba kiszedtem. A felkockázott vöröshagymát és zúzott fokhagymát 1 ek. olajon átfutattam, hozzáadtam a  vajat és az apróra vágott petrezselymet. Sóztam, borsoztam, adtam hozzá egy kis chili paprikát, elkevertem és felöntöttem 2 dl Milli főzőtejszínnel. Tovább ízesítettem, egy kis citromlével, majd az elkészült öntetet az elősütött csirkemellet,  előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt egybesütöttem. Az elkészült csirkemellet zöld spárgával tálaltam.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Fedezd fel a többi
Milli receptet is