A Milli világa
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Márkatörténet

Mitől lesz egy mosoly jóízű? A finom falatoktól, amelyek lendületet hoznak a hétköznapokba: feldobnak bármilyen helyzetben, és egyszerre táplálják testünket és lelkünket is – ahogyan minőségi tejtermékeink teszik. A Milli egyet jelent a törődéssel: a piacon már jól ismert márka évtizedek óta nyújt mindenki számára finom, tápláló tejtermékeket, amelyek minden étkezést gazdagabbá tesznek. Legyen szó egy ínycsiklandó krémtúróról, napindító kávéról, vagy a receptek lelkéről, a tejszínről, a Milli garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Küldetésünk

A Milli küldetése, hogy kiváló minőségű, egészséges és tápláló tejtermékeket biztosítson azoknak, akik a szeretetteljes gondoskodást fogalmát finom ételekre szeretnék lefordítani. A mai rohanó világban fontos érték az együtt töltött idő - ebben társ a Milli, nap mint nap.

„Milli. Egy jóízű mosoly”

Mindazokhoz szól, akik örömüket lelik a szeretteikről vagy az önmagukról való gondoskodásban. A reggelek könnyebben indulnak a krémtúrók, kávék és kakaók társaságában, a Milli tejszínekkel gazdag ízvilágú, fenséges ételek készíthetőek, este pedig öröm összeülni, és a finom vajkrémek között válogatva megbeszélni, hogyan telt a nap. Hogy a Milli-élményt valóban közössé tehessük, a klasszikus termékek mellett már laktóz- és cukormentes változatok is elérhetőek, a kefirekkel pedig vigyázhatsz belső egyensúlyodra.

Termékeink
tudtad-e?
...hogy a könnyebb habbá verhetőség érdekében a habtejszínt felhasználás előtt 12 órán keresztül javasolt hűteni 1-5°C-on?
tudtad-e?
...hogy a túró a friss sajtok közé sorolt termék?
tudtad-e?
...hogy sűríteni nem csak liszttel lehet? Keverj el tojássárgáját light tejszínnel, és ezzel habard be a fogást! Ugyanolyan krémes lesz az ételed.
tudtad-e?
...hogy a tejszín számos koktél és jégkrém alapanyaga?
tudtad-e?
...hogy átlagban 6 liter tejből készül 1 kg túró?
tudtad-e?
...hogy a zsírszázalék a legfőbb különbség a főző és a habtejszín között? A főzőtejszín esetében 20%, míg a habtejszínnél minimum 30%.
tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években napi 200 kg Krémtúrót gyártottak, ma pedig már napi több mint 13.000 kg készül?
tudtad-e?
...hogy a magyarok évente több, mint 27 millió darab Krémtúrót esznek?
tudtad-e?
...hogy a Krémtúró népszerűsége töretlen a ’60-as évek óta?
tudtad-e?
...hogy a Milli Vaníliás Krémtúró palacsinta tölteléknek is kiváló?
tudtad-e?
...hogy egy kis doboznyi Milli vaníliás krémtúró 3,1 dl tejet* tartalmaz?
* 90g termékhez felhasznált tejmennyiség
tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években csupán 3-4 napos volt a krémtúrók szavatossági ideje?
tudtad-e?
...hogy a kefir szó a török “keif” szóból ered, melynek jelentése kellemes, élvezetes?
tudtad-e?
...hogy a Janga a Kaukázus egyik hegycsúcsa?
tudtad-e?
...hogy egy kiadós reggeli fedezi a napi energia- és tápanyagszükséglet 30%-át?
tudtad-e?
...hogy napi két deciliter tej fedezi a napi ajánlott kalciummennyiség és B12-vitamin 30%-át?
tudtad-e?
...hogy a legenda szerint a “kefirmagvakat” Mohamed próféta adományozta a Kaukázusban élő hívő embereknek?
tudtad-e?
...hogy a könnyebb habbá verhetőség érdekében a habtejszínt felhasználás előtt 12 órán keresztül javasolt hűteni 1-5°C-on?