A Milli világa
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Márkatörténet

A Milli a magyar tejtermék piacon olyan jól bevezetett, ismert márkaként van jelen, amely a legtöbb tejtermék kategóriát átöleli: a tejszínen, joghurtitalon, vajkrémen vagy kefiren át egészen az ínycsiklandó desszertekig.

videótár
Milli Jegeskávé
Reklámfilm 2020.
videótár
Milli Sütemények
Reklámfilm 2019.
videótár
Milli Krémtúró Limitált Kiadás
Reklámfilm 2020.
videótár
Milli Fitt Krémtúró
Reklámfilm 2018.
videótár
Milli
Reklámfilm 2017.
videótár
Milli krémtúró
Reklámfilm 2016.

Érdekesség

A krémtúró története

A Krémtúró története egészen a 60-as évek végéig nyúlik vissza. Az akkori állami Hajdú Megyei Tejipari Vállalat vezérigazgatója külföldön kóstolt egy édes túrókrémet, melyet nagyon finomnak talált.

Környezeti politika

A FrieslandCampina Hungária Zrt. fő törekvése, hogy Magyarországon vezető pozíciót töltsön be az egészséges és magas minőségű tejtermékek értékesítése és forgalmazása területén, azzal az átfogó céllal együtt, hogy a környezetet minél kevésbé terhelje.

tudtad-e?
...hogy napi két deciliter tej fedezi a napi ajánlott kalciummennyiség és B12-vitamin 30%-át?
tudtad-e?
...hogy a legenda szerint a “kefirmagvakat” Mohamed próféta adományozta a Kaukázusban élő hívő embereknek?
tudtad-e?
...hogy a Milli Janga Kaukázusi kefir frissítő, kellemes és lágy ízének köszönhetően hidegen kiváló nyári hűsítő ital?
tudtad-e?
...hogy a könnyebb habbá verhetőség érdekében a habtejszínt felhasználás előtt 12 órán keresztül javasolt hűteni 1-5°C-on?
tudtad-e?
...hogy a túró a friss sajtok közé sorolt termék?
tudtad-e?
...hogy sűríteni nem csak liszttel lehet? Keverj el tojássárgáját light tejszínnel, és ezzel habard be a fogást! Ugyanolyan krémes lesz az ételed.
tudtad-e?
...hogy a tejszín számos koktél és jégkrém alapanyaga?
tudtad-e?
...hogy átlagban 6 liter tejből készül 1 kg túró?
tudtad-e?
...hogy a zsírszázalék a legfőbb különbség a főző és a habtejszín között? A főzőtejszín esetében 20%, míg a habtejszínnél minimum 30%.
tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években napi 200 kg Krémtúrót gyártottak, ma pedig már napi több mint 5000 kg készül?
tudtad-e?
...hogy a magyarok évente közel 20 millió darab Krémtúrót esznek?
tudtad-e?
...hogy a Krémtúró több mint 40 éves?
tudtad-e?
...hogy a vaníliás-mazsolás Milli Krémtúró már nem csak 90g-os, de 180g-os XXL kiszerelésben is kapható?
tudtad-e?
...hogy a Milli Vaníliás Krémtúró palacsinta tölteléknek is kiváló?
tudtad-e?
...hogy egy kis doboznyi Milli Vaníliás Krémtúró 2,7 dl tejet* tartalmaz?
* 100g termékben lévő sovány túróhoz felhasznált tejmennyiség
tudtad-e?
...hogy a ‘90-es években volt áfonyás, csokoládés, málnás és sárgadinnyés krémtúró is?
tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években csupán 3-4 napos volt a krémtúrók szavatossági ideje?
tudtad-e?
...hogy a kefir szó a török “keif” szóból ered, melynek jelentése kellemes, élvezetes?
tudtad-e?
...hogy az egészséges táplálkozás a körültekintő vásárlással kezdődik?
tudtad-e?
...hogy a Janga a Kaukázus egyik hegycsúcsa?
tudtad-e?
...hogy a vitalitás megőrzéséhez a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a rendszeres testmozgás is fontos?
tudtad-e?
...hogy a Kaukázus legmagasabb csúcsa az Elbrusz 5.642 méter magas?
tudtad-e?
...hogy a joghurtot valószínűleg a törökök egykori kísérletezőkedvének köszönhetjük?
tudtad-e?
...hogy egy kiadós reggeli fedezi a napi energia- és tápanyagszükséglet 30%-át?
tudtad-e?
...hogy napi két deciliter tej fedezi a napi ajánlott kalciummennyiség és B12-vitamin 30%-át?

Érdekesség

A krémtúró története

A Krémtúró története egészen a 60-as évek végéig nyúlik vissza. Az akkori állami Hajdú Megyei Tejipari Vállalat vezérigazgatója külföldön kóstolt egy édes túrókrémet, melyet nagyon finomnak talált.

Érdekesség

Mi fán terem a kefir?

Hogyan fedezte fel magának az emberiség a savanyított tejtermékeket? Mi a különbség a joghurtok és a kefirek között? Miért élnek tovább az emberek a Kaukázusban? Miben más a kaukázusi kefir, mint a többi?

tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években napi 200 kg Krémtúrót gyártottak, ma pedig már napi több mint 5000 kg készül?
tudtad-e?
...hogy a magyarok évente közel 20 millió darab Krémtúrót esznek?
tudtad-e?
...hogy a Krémtúró több mint 40 éves?
tudtad-e?
...hogy a vaníliás-mazsolás Milli Krémtúró már nem csak 90g-os, de 180g-os XXL kiszerelésben is kapható?
tudtad-e?
...hogy a Milli Vaníliás Krémtúró palacsinta tölteléknek is kiváló?
tudtad-e?
...hogy egy kis doboznyi Milli Vaníliás Krémtúró 2,7 dl tejet* tartalmaz?
* 100g termékben lévő sovány túróhoz felhasznált tejmennyiség
tudtad-e?
...hogy a ‘90-es években volt áfonyás, csokoládés, málnás és sárgadinnyés krémtúró is?
tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években csupán 3-4 napos volt a krémtúrók szavatossági ideje?
tudtad-e?
...hogy a kefir szó a török “keif” szóból ered, melynek jelentése kellemes, élvezetes?
tudtad-e?
...hogy az egészséges táplálkozás a körültekintő vásárlással kezdődik?
tudtad-e?
...hogy a Janga a Kaukázus egyik hegycsúcsa?
tudtad-e?
...hogy a vitalitás megőrzéséhez a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a rendszeres testmozgás is fontos?
tudtad-e?
...hogy a Kaukázus legmagasabb csúcsa az Elbrusz 5.642 méter magas?
tudtad-e?
...hogy a joghurtot valószínűleg a törökök egykori kísérletezőkedvének köszönhetjük?
tudtad-e?
...hogy egy kiadós reggeli fedezi a napi energia- és tápanyagszükséglet 30%-át?
tudtad-e?
...hogy napi két deciliter tej fedezi a napi ajánlott kalciummennyiség és B12-vitamin 30%-át?
tudtad-e?
...hogy a legenda szerint a “kefirmagvakat” Mohamed próféta adományozta a Kaukázusban élő hívő embereknek?
tudtad-e?
...hogy a Milli Janga Kaukázusi kefir frissítő, kellemes és lágy ízének köszönhetően hidegen kiváló nyári hűsítő ital?
tudtad-e?
...hogy a könnyebb habbá verhetőség érdekében a habtejszínt felhasználás előtt 12 órán keresztül javasolt hűteni 1-5°C-on?
tudtad-e?
...hogy a túró a friss sajtok közé sorolt termék?
tudtad-e?
...hogy sűríteni nem csak liszttel lehet? Keverj el tojássárgáját light tejszínnel, és ezzel habard be a fogást! Ugyanolyan krémes lesz az ételed.
tudtad-e?
...hogy a tejszín számos koktél és jégkrém alapanyaga?
tudtad-e?
...hogy átlagban 6 liter tejből készül 1 kg túró?
tudtad-e?
...hogy a zsírszázalék a legfőbb különbség a főző és a habtejszín között? A főzőtejszín esetében 20%, míg a habtejszínnél minimum 30%.
tudtad-e?
...hogy a ‘60-as években napi 200 kg Krémtúrót gyártottak, ma pedig már napi több mint 5000 kg készül?
videótár
Milli krémtúró
TV spot
videótár
Milli videó 2
TV spot