Francia póré és
burgonyakrémleves
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
4 főre
5 dkg vaj
1 nagy póréhagyma
40 dkg burgonya
1,5 dl Milli 30%-os főzőtejszín
6 dl zöldségalaplé
só, bors ízlés szerint
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A burgonyát megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk, és forró, sós vízben félpuhára főzzük. A hagymát karikákra vágjuk, és egy serpenyőben vajon üvegesre pirítjuk. A burgonyát leszűrjük, majd átforgatjuk a lepirított hagymás alappal. Visszaöntjük az egészet a főzőlábosba, botmixerrel pürésítjük. Tejszínnel, majd alaplével felöntjük és lassan összeforraljuk kb. 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk.

Jó étvágyat!


Forrás: Chefparade Főzőiskola

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml