Fokhagymakrémleves
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
30 dkg vöröshagyma
30 dkg fokhagyma
10 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
10 dkg liszt
3 dl Milli Tejszín 30%
3 db kifli
2 dl fehérbor
2 db pálpusztai sajt
őrölt szerecsendió
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A kockára vágott vöröshagymát megpároljuk a vajon. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.

Finomra vágott petrezselyemmel hintjük meg, és pár perc után felöntjük a borral, valamint megszórjuk liszttel. Ha szükséges, vizet is adhatunk hozzá, és a levest gyöngyözve forraljuk addig, míg a hagymák teljesen szét nem főnek. Ezután a levest leturmixoljuk, és Milli Főzőtejszínnel dúsítjuk.

A kifliket felkarikázzuk, vajon megpirítjuk, fokhagymával ízesítjük, és sózzuk, borsozzuk. A sajtot felszeleteljük, és felváltva a kifli karikákkal nyársra húzzuk. A krémlevest ezzel a levesbetéttel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml