Citromfüves
rebarbara-krémleves
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
80 dkg rebarbara
1 csokor citromfű
20 dkg kristálycukor
2 db citrom
2 dl fehérbor
3 dl Milli Tejszín 30%
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A cukrot felforraljuk egy liter vízben. A rebarbarát megtisztítjuk, feldaraboljuk, és a cukros vízhez adjuk. Belereszeljük egy citrom héját, és belecsavarjuk a citrom levét. Hozzáöntjük a fehérbort, néhány percig főzzük, majd leturmixoljuk.

A levest a Milli Főzőtejszínnel dúsítjuk, pár percig forraljuk, majd friss, apróra vágott citromfüvet adunk hozzá. Melegen és hidegen is tálalhatjuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml