Zöldséges
pisztrángfilé
tokaji sabayonnal
sütve
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
1 kg pisztráng
2 dl tokaji
10 dkg kristálycukor
2 dl Milli Főzőtejszín 20%
6 db tojás
30 dkg cukkini
30 dkg sárgarépa
30 dkg brokkoli
30 dkg karfiol
olívaolaj
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A sárgarépát és a cukkinit felkarikázzuk, a brokkolit és a karfiolt pedig rózsáira szedjük. A répát és a karfiolt forrásban lévő sós vízbe tesszük, fokhagymával és őrölt borssal fűszerezzük. A brokkolit és a cukkinit csak akkor tesszük a párolólébe, amikor a répa és a karfiol kicsit már megpuhult.

A zöldségeket ezután készre főzzük, és leszűrjük. A pisztrángot kifilézzük, sózzuk, borsozzuk, és forró olajon kisütjük.

A tojásokat kettéválasztjuk, a tojások sárgáját a cukorral, sóval, őrölt borssal, a tokajival és a tejszínnel gőzfürdőn addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik.

A sült pisztrángot a főtt zöldségekkel és a sabayonnal tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20%
200ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20% 200ml