Sárgarépás
sertésborda
tejszínes
burgonyával
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180
Hozzávalók
70 dkg csont nélküli sertéskaraj
20 dkg sárgarépa
8 dkg barnacukor
2 dl rosé
2,5 dl Milli Tejszín 30%
1 szál póréhagyma
1 dkg szerecsendió
1 csokor petrezselyem
80 dkg burgonya
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A burgonyát vékony szeletekre vágjuk, és összekeverjük a felkarikázott póréhagymával, a Milli Főzőtejszínnel, majd ízesítjük szerecsendióval, és sózzuk, borsozzuk. Ezután tepsibe vagy hőálló tálba helyezzük, és 200-220°C fokos sütőben megsütjük.

A karajt felszeleteljük, és kevés olajon kisütjük. Sütés közben mellétesszük a nagyobb darabokra vágott sárgarépát. A répára barnacukrot és aprított petrezselymet szórunk. Amikor a hús szépen megpirult, felöntjük a roséval, és addig főzzük, amíg a hússzeletek teljesen puhára párolódnak, illetve a mártás besűrűsödik.

A húst és a mártást a répával és a tejszínes burgonyakörettel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml