Sajtos
spätzle
sült hagymával
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180
Hozzávalók
½ kg liszt
6 db tojás
4,5 dl Milli Tejszín 30%
½ liter étolaj
25 dkg húsos szalonna
25 dkg vöröshagyma
15 dkg trappista sajt
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A lisztet összekeverjük a tojásokkal. A tésztát spätzle- vagy krumplinyomó segítségével forrásban lévő sós vízbe nyomjuk, megfőzzük, majd leszűrjük.

Egy serpenyőben a felkockázott szalonnát félig megpirítjuk, erre tesszük a főtt tésztát, ráreszeljük a sajtot, felöntjük a Milli Főzőtejszínnel, és addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A vöröshagymát felkarikázzuk, sózzuk, és lisztbe forgatjuk. Ezután forró olajban kisütjük.

A sajtos spätzle-t a sült hagymával tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml