Sajtos bundában
sült csirkecombok
burgonyanyárssal és
mustármártással
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
4 db egész csirkecomb
2 db tojás
20 dkg liszt
20 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
1 kg apró szemű burgonya
20 dkg apró szemű vöröshagyma
1 fej fokhagyma
2 evőkanál mustár
½ csokor petrezselyem
3 dl Milli Tejszín 30%
olaj
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A csirkecombokat kettébontjuk, és a csont mellett bevagdaljuk. Sózzuk, majd bepanírozzuk, de a zsemlemorzsához előtte hozzákeverjük a reszelt parmezánt. A bepanírozott combokat bő olajban kisütjük.

A megtisztított burgonyát sós vízben félig megfőzzük, majd lehűtjük. A vöröshagymát, a burgonyát és ízlés szerint a fokhagymagerezdeket felváltva nyársra húzzuk.

A nyársakat először forró olajon lepirítjuk, majd 180°C fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.

A mártáshoz 4-5 gerezd reszelt fokhagymát forró olajon kicsit megpirítunk. Hozzáadjuk a mustárt, a finomra vágott petrezselymet, valamint sózzuk, borsozzuk. Felöntjük Milli Főzőtejszínnel, és az egészet alaposan átforraljuk. Ezt a mártást, és a burgonyanyársakat tálaljuk a csirkecombok mellé.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml