A csirkecombokat kettébontjuk, és a csont mellett bevagdaljuk. Sózzuk, majd bepanírozzuk, de a zsemlemorzsához előtte hozzákeverjük a reszelt parmezánt. A bepanírozott combokat bő olajban kisütjük.
A megtisztított burgonyát sós vízben félig megfőzzük, majd lehűtjük. A vöröshagymát, a burgonyát és ízlés szerint a fokhagymagerezdeket felváltva nyársra húzzuk.
A nyársakat először forró olajon lepirítjuk, majd 180°C fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
A mártáshoz 4-5 gerezd reszelt fokhagymát forró olajon kicsit megpirítunk. Hozzáadjuk a mustárt, a finomra vágott petrezselymet, valamint sózzuk, borsozzuk. Felöntjük Milli Főzőtejszínnel, és az egészet alaposan átforraljuk. Ezt a mártást, és a burgonyanyársakat tálaljuk a csirkecombok mellé.