A császárhúst felkockázzuk, majd pár csepp olajon zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a feldarabolt vöröshagymát, és a felkockázott kacsamájat, és pár percig pirítjuk. Ezután rászórjuk a kukoricát, és meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, valamint zsemlemorzsával. Sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk sherryvel.
A kacsamellek bőrét lefejtjük, a húst nyitott szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és fólia alatt lazítjuk. Ráadagoljuk a májas masszát, és szorosan feltekerjük. A roládokat kevés olajon 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
A mártáshoz a vajat habzásig hevítjük. Pirítani kezdjük rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk az erdei gombát. Mikor a gomba megpirult, meghintjük liszttel, és felöntjük tejjel. Sózzuk, borsozzuk, petrezselymet adunk hozzá, és meglocsoljuk konyakkal.
A mártást végül tejszínnel dúsítjuk.