Lazacrizottó
zöldspárgával
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
80 dkg lazacfilé
20 dkg zöldspárga
2 fej vöröshagyma
6 dkg vaj
20 dkg jázmin rizs
5-10 dkg lazackaviár
2-3 dl csirke alaplé
4 dl Irsai Olivér (fehérbor)
6 dl Milli Főzőtejszín 20%
6 dl olaj
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A finomra vágott vöröshagymát Milli Teavajon megfonnyasztjuk, felöntjük a fehérborral, és lassan visszapároljuk. A lazacfilé vékonyabb részét felkockázzuk. A vastagabb részét felszeleteljük, és pár csepp olajon, lassú tűzön átsütjük.

Az előfőzött rizst a lepirított hagymára tesszük, majd felöntjük alaplével. Sózzuk, borsozzuk, és lassan beforraljuk. Hozzáadjuk a felkockázott lazacot, majd felöntjük Milli Főzőtejszínnel.

A spárgát forrázzuk, a hal mellett pár pillanat alatt átpirítjuk, és tálaláskor a tányéron elrendezzük. Az elkészült rizottót egy csésze segítségével formázzuk, a tányérra, illetve a spárgákra tesszük, és erre helyezzük a megsült lazac szeleteket. A hal tetejét befedjük lazackaviárral.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20%
200ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20% 200ml