Lazacos
tagliatelle
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
30 dkg lazacfilé
20 dkg vöröshagyma
2 dl fehérbor
5 dkg fokhagyma
1 csokor petrezselyem
2 dl Milli Főzőtejszín 20%
30 dkg tagliatelle
1 db citrom
só, bors
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A tésztát sós, olajos vízben "al dente", haraphatóra (azaz nem kifejezetten puhára) főzzük.

A megtisztított lazacfilét felkockázzuk, és olívaolajon megsütjük. Sülés közben sózzuk, borsozzuk.

Amikor elkészült, félretesszük, és a visszamaradt zsíradékon pirítani kezdjük a feldarabolt vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Pár perc után felöntjük 1 deci fehérborral, belecsavarjuk egy citrom levét, beleaprítjuk a petrezselymet, és hozzáöntjük a tejszínt. Ebbe a mártásba keverjük bele az előfőzött tagliatelle tésztát, felöntjük a maradék fehérborral, hozzáadjuk a pirított lazackockákat, és további 2-3 percig pirítjuk.

Citromcikkekkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20%
200ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20% 200ml