Jércemell
gyömbéres
spárgamártásban,
pirított burgonyával
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
60 dkg jércemell
80 dkg burgonya
30 dkg konzerv spárga
5 dkg vaj
1 db gyömbér
1 csokor petrezselyem
4 dl Milli Tejszín 30%
só, bors, olaj
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A jércemelleket sózzuk, és forró olajon pirosra sütjük. A héjában főtt burgonyát felkarikázzuk, és ezt is kisütjük forró olajban, majd sózzuk.

A jérce sütéséből visszamaradt zsíradékba vajat keverünk, ebbe tesszük a feldarabolt spárgát. Gyömbért reszelünk rá, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a főzőtejszínnel, és összeforraljuk.

Tálaláskor a burgonyát a tányéron körbehelyezzük, középre tesszük a jércemellet, és átvonjuk a spárgás mártással.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml