Csirkemell filé
narancsos
édesköményágyon
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
60 dkg csirkemell filé
4 db édesköménygumó
4 db narancs
1 fej vöröshagyma
15 dkg gomba
1 evőkanál olaj
2 teáskanál currypor
1 kávéskanál őrölt bors
1 dl Milli Főzőtejszín 20%
fűszeres só
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
A csíkokra vágott csirkemellet kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és a feldarabolt gombát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a curryporral, és felöntjük 2 narancs kifacsart levével. Mikor már majdnem készre párolódott, felöntjük tejszínnel, és még egyszer felforraljuk.

Az édesköményeket félbevágjuk, és forrásban lévő, enyhén sós vízben 10-15 perc alatt puhára főzzük. Ezután hőálló tálba tesszük, hozzáadjuk 2 narancs cikkekre vágott húsát, az előpárolt csirkemelleket, és 150°C fokos sütőben 10 percig fólia alatt, majd további 5 percig fólia nélkül sütjük.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20%
200ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Főzőtejszín 20% 200ml