A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét 5 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük. Beleöntjük a tojássárgákat, és 10 dkg kristálycukorral tovább keverjük. Citrom- és narancshéjat keverünk hozzá. Beleszórjuk a lisztet és a kakaóport, valamin egy evőkanálnyi olvasztott vajat, és óvatosan elkeverjük. Hozzáadjuk a szeletelt mandulát, és fóliával bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített, 180°C fokos sütőben készre sütjük. A mascarponét 10 dkg vaníliás cukorral, citrom- és narancshéjjal simára keverjük. Ízesítjük egy vanília rúd belsejével. Apránként hozzáadunk 30 dkg málnát. A tejszínből vaníliás cukorral habot verünk, ezzel lazítjuk a krémet. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
Tálaláskor egy pohárba teszünk a maradék málnából egy keveset, erre tesszük a málnahabot, majd a felkockázott kakaós piskótából is egy adagot. Így rétegezzük, amíg a pohár megtelik. A tetejére tejszínhabot teszünk, mentalevéllel díszítjük.