A lisztet kevés cukorral, a vajjal, 2 tojás sárgájával, a citrom reszelt héjával és kevés rummal összegyúrjuk, majd a tésztát fél órára hűtőszekrénybe helyezzük.
A pihentetés után a tésztát kinyújtjuk, tortaformába tesszük, nehezéknek szárazbabot szórunk rá, és 200°C fokos előmelegített sütőben elősütjük.
A meggyet 10 deka kristálycukorral és kevés vízzel addig pároljuk, ameddig levének nagy része el nem fő. Ezt a tölteléket tesszük az elősütött omlós tésztára. 2 tojássárgáját 5 deka kristálycukorral felhabosítunk, és állandó kevergetés mellett hozzácsurgatjuk a habtejszínt.
Ezután óvatosan beledolgozzuk a tojásfehérjékből vert keméyn habot. Ezt a masszát a meggytöltelék tetejére öntjük, majd a tortát 180°C fokos előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.