A puszedlit kézzel nagyobb darabokra morzsoljuk, és összekeverjük az olvasztott vajjal. A masszát egyenletesen tortaformába nyomkodjuk, és hűtőbe helyezzük.
A zselatinlapokat meleg vízben felolvasztjuk. A hideg tejszínt 10 dkg porcukorral kemény habbá verjük.
A ricottához hozzáreszeljük a lime-ok héját, majd hozzáadjuk a kifacsart levét is, és egy habverővel alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a maradék porcukrot és a feloldott zselatint, majd lazán beledolgozzuk a tejszínhabot.
A krém felét a megdermedt tortalapra kenjük, majd belenyomkodjuk a málnákat (egy maroknyit félreteszünk a díszítéshez), és rákenjük a maradék krémet.
A félretett málnát a tetejére szórjuk, gyengéden belenyomkodjuk, és hűtőben legalább 2-3 órát dermesztjük.
Friss gyümölccsel – például kiwivel – tálaljuk.