Panna Cotta
naranccsal
és szőlővel
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180

Hozzávalók
4 evőkanál cukor
6 dl Milli Tejszín 30%
1 tasak zselatin
1 tasak vaníliás cukor
1 rúd vanília
3 db narancs
15 dkg szőlő
1 csokor menta
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
Két evőkanálnyi kristálycukrot megolvasztunk, és hozzáadjuk a narancsok vékony csíkokra vágott héját, illetve a narancshúst is. Pár percig főzzük.

A tejszínt felmelegítjük, majd a megmaradt kristálycukorral, és vaníliás cukorral édesítjük. A zselatint vízzel simára keverjük, és egy rúd vaníliával a tejszínhez adjuk. Néhány percig forraljuk.

Egy tálkába, vagy pohárba karikára vágott szőlőszemeket teszünk. Erre öntjük a kihűlt tejszínt, és a tetejére tesszük a cukros narancsot.

Hűtőben 2-3 óra hosszat dermesztjük, majd tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30%
500ml
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Milli Tejszín 30% 500ml