Halloweeni
Rémtorta
Milli forródrót
06 80 180 180
Milli forródrót:
06 80 180 180
Hozzávalók
3 dl kávé
1 csomag babapiskóta
14 doboz Milli Rémtúró
Cukormentes kakaópor
Kakaós darált keksz
Dekortoll
Hasznosnak találtad ezt a receptet?
Oszd meg ismerőseiddel is!
Elkészítés
1, Készítsünk 3 dl kávét, majd hagyjuk kihülni.
2, A kihült kávéba babapiskótákat mártogatunk, és egy jénai tálban rétegezve elhelyezzük.
3, A piskótára teszünk egy adag Milli Rémtúrót, és elegyengetjük.
4, Ezt követően egy újabb adag kávéba mártott babapiskóta és egy réteg Milli Rémtúró következik.
5, Az egész tetejét megszórjuk cukormentes kakaóporral.
6, A díszítéshez félbevágott babapiskótákra dekortollal mintázatot rajzolunk, elhelyezzük a tortánk tetején, majd kiskanál segítségével a ledarált kakaós kekszből halmokat teszünk a piskóták elé.
7, Néhány órára hűtőbe tesszük.

Rémesen jó étvágyat!

Receptünkhöz használt Milli termék:

Halloweeni limitált Milli Rémtúró
90g
Bővebben »
Hasznosnak találtad ezt a receptet? - Oszd meg ismerőseiddel is!
További receptek

Receptünkhöz használt Milli termék:

Halloweeni limitált Milli Rémtúró 90g